MARDİN / NUSAYBİN - Seyit Mustafa Çelik Fen Lisesi

İftar Programı

Hayırsever iş insanı Sayın Mehmet Emin ÇELİK’in ev sahipliğinde düzenlenen iftar programın da, Seyit Mustafa Çelik Fen Lisesi ailesi olarak bir araya gelerek,gönüllerin bir olduğu bu özel iftar yemeğinde öğretmen, öğrencilerimiz ve aileleriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadık.

Seyit Mustafa Çelik Fen Lisesi öğrenci ve ailelerinin katıldığı programda konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ümit ÇETİN, ilçemizde eğitim alanında yapmış olduğu değerli katkılardan ve fedâkar çalışmalardan dolayı Sayın Mehmet Emin ÇELİK'e teşekkür edip plaket ve hediye takdim etti.

Bu anlamlı organizasyonu düzenleyen Sayın Mehmet Emin ÇELİK’e ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz. Birlik ve beraberlik içinde daha nice iftarlara.12-04-202412-04-2024

Yayın: 12.04.2024 - Güncelleme: 12.04.2024 22:53 - Görüntülenme: 90